A szerencsejáték-függőség okai, tünetei, megelőzése és kezelése

Következményei  – a többi függőséghez hasonlóan – nem csak magát a függőt, de környezetét is sújtják. Hogyan alakul ki a szerencsejáték-függőség? Mik a tünetei? Hogyan gyógyítható? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ. A filmekből ismerős lehet a rulettjátékos, aki az utolsó fillérjét is eljátssza, vagy a pókerjátékos, aki mindent feltesz egy lapra. De nem csak […]

Elolvasom

Játékfüggőség: a bizonytalanság miatti izgalomra reagál az agyunk

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) idén először a szerencsejáték-függőség mellett a játékfüggőséget is a mentális betegségek közé sorolta.

Elolvasom

Számhúzó jelentkezés: Minden tudnivaló (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandi)

Szereted a szerencsejátékokat?

Szoktál Ötöslottót, Hatoslottót, vagy Skandináv lottót játszani?

Ha mindkettőre igen a válaszod, akkor ez a lehetőség neked szól! 🙂

Elolvasom

Lottó nyeremény kifizetése: Részletes útmutató (lépésről-lépésre)

A nyeremények felvétele mindig a Szerencsejáték Zrt-n keresztül történik. A nyeremény felvételének módja 2 fontos tényezőtől függ.

Elolvasom

A martingale (duplázós) szerencsejáték stratégia

A martingale (vagy martingál) egy fogadási módszer, melynek során a játékos minden vesztés után megduplázza a tétet – így az első nyerés visszahozza a teljes veszteséget, illetve az eredeti tétet (profit).

Elolvasom

Segítség a könyvjelzőbe mentéshez

Szeretnéd elérni 1 kattintással a friss nyerőszámaidat? Elakadtál, hogyan kell? Megmutatjuk: Bármilyen készüléked van (számítógép, tablet, telefon, stb.) Bármilyen böngésződ van (Google Chrome, Safari, Mozilla, stb.) Bármilyen operációs rendszered (Windows, Android, iOS, MacOS, stb.) Itt meg fogod találni a segítséget (lépésről-lépésre) AlapinformációkEbben a cikkbenAlapinformációkGoogle ChromeSafariInternet Explorer VAGY Microsoft EdgeMozilla FirefoxOpera Az első lépés, hogy megállapítod, […]

Elolvasom