Hatoslottó nyerőszámok

38. hét

Nyerőszámok:

1 2 9 16 33 42

Feladási határidő: vasárnap 14:30

Következő sorsolás: vasárnap 15:50-16:15 (RTL Klub)

hatoslottó plusz

A lényeg röviden

A hatoslottó szabálya nagyon egyszerű:

45 számból ki kell választanod 6 számot. Minél több számot sikerül eltalálnod a hetente kisorsolt nyerőszámokból, annál nagyobb összeget nyersz.

A minimum, ami fizet: 3 találat. Ekkor a legkisebb a nyereményünk, 4 találatnál több, 5 találatnál még több.

Ezek az összegek azonban eltörpülnek a főnyeremény mellett, amelyet telitalálat (mind a 6 nyerőszám talált) esetén nyerhetünk meg.

A hatoslottó nyeremény összege ezektől függ:

Játszhatsz kézi vagy gépi kitöltéssel is, vagy segítségül veheted lottószám generátorunkat.

Lottószelvényedet feladhatod lottózókban, okostelefonon, interneten, SMS-ben vagy ATM automatában is.

Szelvényedet hetente is feladhatod, de akár 5 hétre is.

Játszhatsz fix (alap) hatoslottó játékot is, de akár kombinációs játékot is.

Szeretnél még többet megtudni?

Olvass tovább 🙂
Szelvény kitöltése

A hatoslottó szelvény kitöltésénél először is meg kell fontolnod, hogy normál vagy kombinációs lottót szeretnél feladni.

A normál játékot a rövid gyorstalpalóban elmagyaráztuk, de jogosan merülhet fel benned a kérdés:

Mi az a kombinációs lottó?

A kombinációs lottó lényege:

Több számot lehet megadni, mint amennyit a normál játékban. Ilyenkor be kell jelölnöd a fix számokon kívül kombinációs számokat is.

Így kombinációkat kapsz, melyek mindig tartalmazzák a fix számaidat (maximum 5), illetve a fennmaradó helyeken a kombinációs számaidat az összes lehetséges módon.

A számokat ilyen módokon tudod megadni:

hatoslottó kombinációs lottó lényege

Tehát például ha 0 fix számod van, akkor minimum 7, maximum 12 kombinációs számot választhatsz. 

Második lépésként (miután kiválasztottad, hogy alapjátékot vagy kombinált játékot játszol), el kell döntened, hogyan szeretnéd kiválasztani a nyerőszámaidat.

Erre 3 mód létezik:

Normál kitöltés: Nincs más dolgod, mint a szelvényen látható 45 számból bejelölni a 6 legszimpatikusabbat.

Gépi kitöltés: Ebben a verzióban nem te választod ki a 6 számot, hanem egy gép tölti ki, véletlenszerűen.

Lottó generátor: Honlapunkon megtalálhatsz egy lottószám generátort, amelynek segítségével könnyedén legenerálhatod 1 kattintással a heti nyerőszámaidat.

Több lottót is feladhatsz egyszerre, ha meg szeretnéd növelni a nyerési esélyeidet. Egy lottószelvényen nyolc játékmező található, X-el kell megjelölnöd a számaidat.

Lehetőség van még arra is, hogy ne kelljen minden héten új szelvényt feladnod. Ez esetben 5 hetes lottót veszel, így a nyerőszámaid minden héten ugyanazok lesznek, 5 héten keresztül.

A hatoslottó szelvényen egyébként találni fogsz egy másik szerencsejátékot is, melyet nyugodtan megjátszhatsz: Ez a joker.
Lottó feladás

Amikor sikeresen kiválasztottad a számaidat, és hogy hány játékmezőt szeretnél megjátszani hány hétig, nincs más dolgod, mint feladni a lottószelvényt.

Ezt többféleképpen is megteheted:

Amennyiben kiválasztottad a neked szimpatikus módot, és kíváncsi vagy, hogy pontosan hogyan is kell feladni, olvasd el cikkünket, amelyben lépésről-lépésre megmutatjuk neked.

Fontos, hogy a játékban vannak megkötések (pl.: csak a 18. életévét betöltött felnőttek vehetnek részt a szerencsejátékban). Amennyiben még több információt szeretnél tudni a részvételi szabályzatról, azt ide kattintva érheted el.


Lottó feladási határidő

Meddig lehet lottót feladni?

A hatoslottó esetében a szelvényeket hétfő hajnali 5 órától a következő vasárnap délutánig, 14:30-ig lehet feladni.

Amennyiben kíváncsi vagy más lottó játékok feladási határidőire (vagy csak nem akarod mindegyik időpontot fejben tartani), mentsd el a könyvjelzőid közé lottószám és szerencsejáték oldalunkat: Kattints ide!

Sorsolás

A hatoslottó sorsolás minden vasárnap 15:50 és 16:15 között látható az RTL Klubon.

Bárki, aki legalább 1500 Ft értékben játszik az adott héten (ebbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele, viszont érvényes az ötöslottó és skandináv lottó játékokra is), akár számhúzónak is pályázhat. A pályázók közül kisorsolnak 5 embert, akiket meghívnak az élő adásba, hogy aztán kisorsolják közülük a 3 végleges számhúzót.

A számhúzó játékosok 2-2 számot húznak egymás után. Aki a legnagyobb számot húzza aznap, az megkapja a kisorsolt szám hatezerszeresét! 

A többi 2 élő adásba meghívott ember pedig 30 ezer Ft fájdalomdíjjal gazdagodhat.

Amennyiben számhúzónak jelentkeznél, olvasd el a témában írt cikkünket.

Nyeremény

Minél nagyobb találatról beszélünk, annál kisebb az esélye a nyerésnek. Ezért a nyeremény is akkor a legnagyobb, amikor a legtöbb számot találjuk el.

Ennek az egyik oka az, hogy nagy találat esetén kevés emberrel osztozunk a nyereményen. Amíg a főnyereményt általában 1 ember nyeri meg, addig az 5-ös találatot már gyakran 50-nél is több. Ekkor a nyereményalap annyi felé osztódik, ahány 5-találatos nyertes van (példánkban 50-el osztódik).

Amennyiben egy éven belül senki sem viszi el a főnyereményt, akkor az aktuális nyereményt az utolsó héten felosztják a többi nyertes között.

Ha kíváncsi vagy az adott hét friss főnyereményére, azt mindig megtalálod oldalunkon.

Részletesebb információkat is kérhetsz a nyereményről telefonon a játékszervezőtől a +361 224 2600 számon.

Amennyiben nyertél, 90 nap áll rendelkezésedre, hogy felvedd a nyereményt.

Ha 200 ezer Ft alatti összeget nyersz (kisnyeremény), úgy nem szükséges külön eljárás. Ez esetben bármelyik lottózóban beválthatod a nyereményedet, vagy elektronikus játék esetén automatikusan jóváírják az egyenlegedben, sms regisztrációt követően pedig visszautalják neked.

200 ezer Ft feletti összeg esetén (nagy összegű nyeremény) már nyereményigénylési nyomtatványt kell benyújtanod bármely értékesítőhelyen, lottózóban. Ezután átutalással teljesítik számodra a kifizetést.

5 millió Ft feletti összeg esetén telefonon kell jelentkezni:

Még több információért (pl.: milyen adatokat kell megadnod a nyeremény átvételekor, stb.) olvasd el a nyeremény kifizetéséről szóló cikkünket!Hatoslottó ára

2019 a hatoslottó ára 250 Ft volt. 2020-tól ez 300 Ft-ra emelkedett. Ez az alapjáték.

Amennyiben a teljes szelvényt meg szeretnénk játszani (mind a 8 mezőt), úgy 2400 Ft (300 Ft x 8), illetve az 5 hetes is nyilvánvalóan 5-el szorzódik, tehát az 5 hetes alapjáték ára 1500 Ft (300 Ft x 5).

Kombinációs játék esetében az ár az adott kombinációktól és a megjátszott számok mennyiségétől függően változhat: lehet akár 2500 Ft, de akár több százezer Ft is.

Statisztika (nyerési esély)

A nyerési esély (annak az esélye, hogy legalább 3 találatot érsz el) 1 a 42-höz. Ez azt jelenti, hogy ha egy ember legalább 3-as találatot akar elérni (tehát biztosan nyer valamennyit, akkor 42 lottófeladási alkalom szükséges hozzá, hogy ez megtörténjen.

Ez elég jól hangzik.

Azonban ez a legvalószínűbb nyeremény, a találatok szerinti nyerési esélyek így néznek ki:

TalálatNyerési esély
61 : 8 145 060
51 : 34 808
41 : 733
31 : 45

Hatoslottó online

Játssz te is online Hatoslottó Pluszt, akár 1 milliárd forint nyereményért!